Header YFS.nl 1510x265

Pink Sakura Cocktail

Bereidingswijze ijsblokjes met bloesem

  • Plaats kersenbloesem in een ijsblokjesvorm (let erop dat de bloesem die je gebruikt eetbaar is)
  • Schenk voorzichtig gekookt en daarna geheel afgekoeld water in de vorm
  • Na een paar uur zijn de ijsblokjes bevroren

 

Bereidingswijze cocktail

  • Vul een cocktailshaker met ijs
  • Voeg de sake, kersenlikeur, grapefruitsap en suikersiroop toe
  • Shake tot goed gekoeld
  • Plaats de ijsblokjes in een mooi glas
  • Zeef de inhoud van de cocktailshaker in het glas
  • Voeg tot slot raspberry & rhubarb tonic naar smaak toe

 

Ingrediënten

Voor één cocktail

Alle recepten

  • 60 ml versgeperst grapefruitsap
  • 15 ml kersenlikeur
  • 8 ml suikersiroop
  • Raspberry & rhubarb tonic (naar smaak)
  • Eetbare kersenbloesem voor ijsklontjes

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen