Header YFS.nl 1510x265

Oosters stoofpannetje

Bereidingswijze

  • Verhit een ruime kookpan met boter. Snijd het rundvlees in grove stukken.
  • Bak het rundvlees rondom bruin en haal uit de pan.
  • Pel en snipper de ui en knoflook, snijd de bleekselderij in stukjes van circa 1 centimeter, schil de wortel en snijd deze ook in stukjes van circa 1 centimeter.
  • Bak de ui, knoflook, bleekselderij en wortel aan en voeg het rundvlees toe in de pan.
  • Schenk er de Kikkoman Sojasaus, bouillon, witte wijn, gedroogde shiitake en suiker bij en laat circa 3 uur stoven met de deksel half op de pan.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

  • 1 el boter
  • 500 gr runderstoofvlees
  • 2 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 wortel
  • 300 ml runderbouillon
  • 200 ml witte wijn
  • 100 gr suiker
  • 60 gr gedroogde shiitake

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen