Header YFS.nl 1510x265

Fruitpakketjes met glazuur

30 min

Bereidingswijze

  • Meng voor het glazuur de honing met de KIKKOMAN sojasaus, kaneel en het sinaasappelsap en voeg de nootmuskaat, peper en rum toe.

  • Spoel het fruit af, schil het desgewenst, snijd het in hapklare stukken en meng deze met het honing-sojasausglazuur.

  • Leg 4 met bakpapier beklede stukken grillfolie (ca. 20 x 20 cm) klaar en schep op elk . van de geglaceerde fruitblokjes. Vouw de hoeken van de folie dicht tot kleine pakketjes.

  • Gril de fruitpakketjes 10-15 minuten boven indirecte matige hitte. Klop ondertussen de slagroom stijf. Neem de fruitpakketjes van de barbecue, maak ze open en verdeel het warme fruit over schaaltjes. Schep in elk een toef slagroom, garneer met een paar muntblaadjes en serveer.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

  • VOOR DE GLAZUUR:
  • 50 g honing
  • 1 snufje kaneel
  • Versgeperst sap van 1 sinaasappel
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 1/4 tl versgemalen bonte peper
  • 1 scheutje rum
  • VOOR DE FRUITPAKKETJES:
  • 1 banaan
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 2 perziken
  • VOOR DE GARNERING:
  • 100 g slagroom
  • Een paar muntblaadjes

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen