Bereidingswijze
-
Maak de champignons schoon met een vochtig doekje. Verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Leg de hoedjes apart. Spoel de bladspinazie af en hak de blaadjes fijn. Spoel ook de paprika af en snijd hem in blokjes. Schil en snipper de ui.
-
Smelt de boter in een gietijzeren koekenpan op de hete barbecue en bak de ui goudbruin. Voeg de fijngehakte champignonsteeltjes, de bladspinazie en paprikablokjes toe en roer alles goed door. Blus af met de Kikkoman sojasaus en voeg peper naar smaak toe.
-
Laat het geheel iets afkoelen en roer vervolgens de kruidenroomkaas erdoor. Voeg opnieuw peper naar smaak toe. Vul vervolgens de champignonhoedjes met de spinazievulling.
-
Gril de gevulde champignons 10-15 minuten (afhankelijk van de grootte) boven indirecte hitte, naar wens op een grillplank.