Bereidingswijze
- Snijd de zalm in blokjes. Kruid met peper, chilivlokken en Kikkoman Teriyaki marinade. Voeg limoensap en -rasp toe. Voeg sesamolie toe en meng grondig. Zet opzij om te marineren.
- Snijd de groene paprika in blokjes die even groot zijn als de blokjes vis.
- Snijd de venkel en appel in dunne reepjes. Voeg honing, citroensap en olijfolie toe. Meng grondig. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
- Rijg afwisselend stukjes vis en paprika stokjes.
- Bestrijk de spiesen met de resterende marinade en bestrooi met 1 el sesamzaad.
- Grill de zalmspiesjes op een hoge temperatuur gedurende ongeveer 10 min. Draai ze af een toe om voor een gelijkmatige garing.
- Garneer met gesneden lente-ui, de resterende sesamzaadjes en geraspte limoenschil. Serveer samen met de venkelsalade.