Bereidingswijze
-
Kook de Yamaimo soba noodles volgens de verpakking en spoel af met koud water.
-
Doe de eieren in een pan met koud water en breng deze aan de kook. Zodra het water kookt laat je de eieren nog 6 minuten koken. Pel vervolgens de eieren.
-
Voeg alle ingrediënten samen om de marinade te maken. Breng de marinade aan de kook. Zet het vuur uit en doe de gepelde eieren in de marinade en laat de eieren voor 4 uur marineren.
-
Snijd de bosui in dunne ringetjes en leg deze in koud water (met ijsblokjes voor 20 minuten.) Blancheer de paksoi voor 30 seconden.
-
Kook de Miso Strong Ramen soup bouillon volgens de verpakking.
- Marineer de zeebaars met wat peper en zout en bak deze goudbruin.
- Verdeel de Yamaimo soba noodles, paksoi, bosui en gemarineerde eieren in 4 kommen.
- Schenk de hete bouillon erover. Leg de zeebaars erbij. Eetsmakelijk!