Header YFS.nl 1510x265

Zalm teriyaki met groene salade

Bereidingswijze

  • Snijd de zalm in blokjes van circa 4 bij 4 centimeter en marineer minstens 4 uur in de Kikkoman Teriyaki Marinade.
  • Rijd de zalm vervolgens aan satéprikkers.
  • Schaaf lange linten (in de lengte) van de komkommer.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd mooie partjes.
  • Snijd vervolgens mooie dunne plakjes van de appel.
  • Verhit de koekenpan op hoog vuur met een scheutje olie. Bak de spiesjes circa 30 seconden aan elke kant, zodat de zalm nog rosé van binnen blijft. Schenk de overige marinade in de pan en lepel over de zalm.
  • Leg de spinazie in een diep bord en leg vervolgens de komkommerlinten, avocado, appel en zalmspiesjes erop. 
  • Bestrooi als laatste met de Kewpie Sesame Soy Dressing en Irigoma Kuro.

調味料

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

ショッピングカート
ショッピングカートに商品を入れる