Bereidingswijze
- Verwarm een pan op het vuur met een scheutje olie.
- Snijd de kippendijen in reepjes, pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook.
- Doe de kip samen met de ui en knoflook in de pan en roerbak circa 2 minuten.
- Snijd de spitskool en shiitake in fijne reepjes en voeg toe aan de kip.
- Bak dit circa 4 minuten en breng als laatste op smaak met Kikkoman Sojasaus en de Sansho no Kona.
- Meng de Mirinfu Chomiryo met de aardappelzetmeel en een beetje water. Voeg dit ook toe aan de pan en verwarm kort door.
- Voeg vlak voor het serveren de tauge toe.
- Snijd bosui en chilipeper in fijne ringetjes.
- Rooster de wraps circa 10 seconden in een hete droge koekenpan en serveer hier de kipmengsel op.
- Maak het gerecht af met een beetje Kewpie Mayonaise, de gesneden bosui en de chilipeper.