Header YFS.nl 1510x265

Chicken Sansho Wraps

Bereidingswijze

  • Verwarm een pan op het vuur met een scheutje olie.
  • Snijd de kippendijen in reepjes, pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook.
  • Doe de kip samen met de ui en knoflook in de pan en roerbak circa 2 minuten.
  • Snijd de spitskool en shiitake in fijne reepjes en voeg toe aan de kip.
  • Bak dit circa 4 minuten en breng als laatste op smaak met Kikkoman Sojasaus en de Sansho no Kona.
  • Meng de Mirinfu Chomiryo met de aardappelzetmeel en een beetje water. Voeg dit ook toe aan de pan en verwarm kort door.
  • Voeg vlak voor het serveren de tauge toe.
  • Snijd bosui en chilipeper in fijne ringetjes.
  • Rooster de wraps circa 10 seconden in een hete droge koekenpan en serveer hier de kipmengsel op. 
  • Maak het gerecht af met een beetje Kewpie Mayonaise, de gesneden bosui en de chilipeper.

調味料

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

ショッピングカート
ショッピングカートに商品を入れる