Header YFS.nl 1510x265

Tamago

Bereidingswijze

  • Meng de Dashi no moto, suiker, Sake en Mirin en breng aan de kook om alle alcohol er uit te koken. Laat het mengsel vervolgens afkoelen.

  • Sla met een garde de eieren los en luchtig en meng vervolgens met het koude dashimengsel.

  • Voor het beste resultaat gebruik je een Japans tamagopannetje (vierkant). Mocht je die niet hebben, gebruik dan een koekenpan.
  • Verhit olie in de pan en laat goed heet worden. Giet vervolgens een dun laagje ei-mengsel in de pan en prik de bubbels lek met chopsticks of een satéprikker.

  • Sla de eerste laag ei om zodra deze gestold is, zodat de helft van de pan weer vrij is. Giet opnieuw ei in de pan en til het gestolde ei iets op zodat het nieuwe mengsel er onder kan lopen.

  • Herhaal deze twee stappen net zolang totdat het ei-mengsel op of is totdat de gewenste dikte van de tamago is bereikt.

調味料

Voor 10 personen

Bijgerechten

logos

ショッピングカート
ショッピングカートに商品を入れる