Header YFS.nl 1510x265

Aziatische zalm-paprikaspiesjes

Bereidingswijze

  • Snijd de zalm in blokjes. Kruid met peper, chilivlokken en Kikkoman Teriyaki marinade. Voeg limoensap en -rasp toe. Voeg sesamolie toe en meng grondig. Zet opzij om te marineren.
  • Snijd de groene paprika in blokjes die even groot zijn als de blokjes vis.
  • Snijd de venkel en appel in dunne reepjes. Voeg honing, citroensap en olijfolie toe. Meng grondig. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
  • Rijg afwisselend stukjes vis en paprika stokjes.
  • Bestrijk de spiesen met de resterende marinade en bestrooi met 1 el sesamzaad.
  • Grill de zalmspiesjes op een hoge temperatuur gedurende ongeveer 10 min. Draai ze af een toe om voor een gelijkmatige garing.
  • Garneer met gesneden lente-ui, de resterende sesamzaadjes en geraspte limoenschil. Serveer samen met de venkelsalade.

Ingrediënten

Voor 2 personen

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen