Zoete paprika met kippengehakt

  ,   , ,

november 15, 2018

Directions

Pel en snipper de sjalot, schil en rasp de gember.

Meng dit samen met de sesam zaadjes, sojasaus, mirin en panko door het kippen gehakt.

Verwarm de oven voor op 200’C.

Snijd de zoete paprika in ringen van 2 centimeter en zet deze in een ovenschaal. Vul alle paprika ringen met het gehakt en zet dit voor circa 8 minuten in een voorverwarmde oven.

Verhit een klein pannetje en bak de shiitake circa 3 minuten op middelhoog vuur en blus af met de Kewpie sesam soy dressing.

Snijd de komkommers in dunne plakjes en besprenkel met een beetje sushi azijn.

Ingredients

400 g kippengehakt

1 sjalotje

2 cm gember

1 el witte sesamzaadjes

2 el Kikkoman sojasaus

2 el hon - mirin

4 zoete punt paprika's

100 g shiitake

4 el Kewpie seams soy dressing

1 kleine snack komkommer

2 el Uchibori sushi azijn

00:00