Tonijn steak

    

december 2, 2014

Directions

Snij 10 gelijke steaks van tonijn en grill om en om en bestrooi met zout.

Meng de Kinjirushi neri wasabi met de Kewpie mayonaise en besmeer het broodje met de wasabimayonaise.

Snij de uien in ringen en fruit aan, blus af met de Choya plumwine 10% en doe er het venkelzaad en wat zout bij. Laat inkoken tot bijna al het vocht is verdampt.

Beleg het broodje met de gegrilde tonijn steak en doe hierop de zeewiersalade, komkommer, uiensalsa en rucola.

Ingredients

Voor 4 personen

600 g tonijnfilet

4 broodjes

50 g Kinjirushi neri wasabi

250 g Kewpie mayonaise

300 g Japanse zeewiersalade

1/2 komkommer

100 g rucola

1 rode ui

50 ml Choya plumwine 10%

1 venkelzaad

Zout

00:00