Tunasteak

Tuna steak met Kewpie Mayonaise

  ,   

februari 25, 2016

Tunasteak

Directions

Snijd 4 gelijke tonijn steaks

Grill deze en bestrooi met zout

Meng de Kinjirushi neri wasabi met de Kewpie mayonaise en besmeer de broodjes ermee

Snijd de uien in ringen en fruit aan

Blus af met de Choya plumwine 10%/Hakutsuru draft sake en doe er venkelzaad en zout bij

Laat dit inkoken tot bijna al het vocht verdampt is

Beleg de broodjes met de gegrilde tonijn steak en leg er de avocado, uiensalsa en rucola op.

Ook lekker om er een beetje paprika aan toe te voegen

Uiteraard maakt een Japans biertje (Alcoholische dranken) deze stoere burger af

いただきます! (Eetsmakelijk)

Ingredients

400 gr. Tonijnfilet

4 Harde broodjes naar keuze

10 gr. Kinjirushi neri wasabi

250ml Kewpie mayonaise

300 gr. Japanse zeewiersalade

2 Avocado's

100 gr. Rucola

1 Rode ui

50ml Hakutsuru draft sake of Choya plumwine 10%

½ eetl. venkelzaad

zout

00:00