Tonkatsu steak

Tonkatsu steak

    

juli 20, 2016

Tonkatsu steak

Directions

Bestrooi de varkenslapjes met peper en zout en haal door het bloem, vervolgens ei en dan door de panko. Zorg dat er voldoende panko op de lapjes zit

Frituur de lapjes ongeveer 5 minuten

Snijd ondertussen de krop sla door de helft en dan in gehalveerde stroken

Haal de Tonkatsu uit de frituur en laat het uitlekken. Snijd deze vervolgens in stukken van 1 cm

Serveer de Tonkatsu op een klein bedje van de sla

Doe er wat Tonkatsu sauce overheen en de Tonkatsu is klaar om te eten

Tip

Serveer met stukjes komkommer en citroen

Dit gerecht wordt gegeten met witte rijst, dus gebruik hier Itamae rice

Ingredients

Voor 4 personen

4 varkenslapjes

Peper en zout

Bloem

2 eieren geklutst

panko

1 krop sla

Tonkatsu sauce

Optioneel

Itamae rice

Komkommer

Citroen

00:00