Tonkatsu egg roll

    

december 2, 2014

Directions

Rol het matje in vershoudfolie, en leg de nori met de glanzende kant naar onder op het matje

Trek de handschoenen aan en verdeel de rijst zeer gelijkmatig over de nori, en houd aan de bovenzijde 1 cm van het norivel vrij van rijst

Strijk met een bolle kant van een lepel de tonkatsusaus over het middenvan de rijst

Leg in het middenvan de rijst de tamago, verse zalm en zeer fijn gesneden icebergsla

Vouw de sushi voorzichtig op en laat met de de open zijde 1 minuut rusten op de werkbank zodat de nori tijd heeft vast te plakken

Snij de sushi met een vlijmscherp mes in gelijke stukken en serveer met sojasaus

Ingredients

Voor 4 rollen

Sushirijst

4 norivellen

1 paar sushihandschoenen

4 repen tamago

200 g verse zalm

4 el Tonkatsu sauce

1/2 krop sla

00:00