Tofu Caprese

    ,

december 2, 2014

Directions

Snij de meergranen stokbrood in dikke stukken.

Grill de Tofu firm om en om.

Meng de chilipepers met de Goma abura (sesamolie).

Vijzel de knoflook en de ui met suiker en zout.

Meng de olie met het gevijzelde mengsel en verhit in een steelpan (of indien mogelijk in een vacuümzak en verhit 3 uur onder 75 graden).

Haal de pepers uit het oliemengsel.

Leg de tomaat en de Tofu firm om en om op het brood en besprenkel met de olie.

Garneer met gemengde sla.

Ingredients

Voor 4 personen

8 plakken Tofu Firm

10 plakken tomaat

10 g gedroogde chilipepers

40 g knoflook

40 g ui

50 ml Goma Abura (sesamolie)

5 g suiker

2 g zout

50 ml zonnebloemolie

Meergranen stokbrood

Gemengde sla

00:00