Spicy tuna salad roll

    

december 2, 2014

Directions

Rol het matje in vershoudfolie, en leg de nori met de glanzende kant naar onder op het matje

Trek de handschoenen aan en verdeel de rijst zeer gelijkmatig over de nori, en houd aan de bovenzijde 1 cm van het norivel vrij van rijst

Meng de tonijn met de mayonaise en shichimi toogarashi

Verdeel de tonijn in het midden horizontaal over de rijst, leg hiernij een stengel lenteui en partjes van de avocado

Vouw de sushi voorzichtig op en laat met de de open zijde 1 minuut rusten op de werkbank zodat de nori tijd heeft vast te plakken

Snij de sushi met een vlijmscherp mes in gelijke stukken en serveer met sojasaus en wasabi

Ingredients

Voor 4 rollen

Sushirijst

4 norivellen

1 paar sushihandschoenen

200 g tonijn uit blok

1 Shichimi togarashi (7-spices mix)

3 el Kewpie mayonaise

4 lente ui

1 rijpe avocado

00:00