Spicy gehakt pincho

Spicy gehakt pincho

  ,   ,

mei 17, 2016

Spicy gehakt pincho

Directions

Vermeng gehakt, Geroosterd wit sesamzaad en Geroosterd zwart sesamzaad, Shichimi togarashi (7-spices mix), eieren, Panko en Kikkoman sojasaus tot een stevig gehaktmengsel en laat 10 minuten rusten

Draai balletjes van het gehakt zo groot als golfballetjes en druk ze ovaal in de vorm van een slavinkje

Rol er een plakje spek omheen

Gaar de gehaktstaafjes 10 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen

Snij de gehaktstaafjes aan beide kanten bij zodat ze mooi recht zijn

Prik ze op een lang satéstokje en dompel ze aan 1 kant in de Kewpie mayonaise Wasabi furikake

Ingredients

25 gr. Kewpie mayonaise

3 stuks Eieren

½ eetl Shichimi togarashi (7-spices mix)

½ eetl Geroosterd wit sesamzaad

½ eetl Geroosterd zwart sesamzaad

150 ml Kikkoman sojasaus

50 gr. Panko

500 gr. Kalfsgehakt

5 plak Katenspek

25 gr. Wasabi furikake

00:00