Spaghettisalade

Spaghettisalade

  , ,   ,

juli 28, 2016

Spaghettisalade

Directions

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afspoelen in koud water en goed laten uitlekken. Was en snijd de komkommer horizontaal in vieren. Verwijder de zaden met een lepel. Snijd de komkommer nu in dunne plakken en strooi er zout overheen. Goed knijpen en daarna onder stromend water afspoelen. Opnieuw knijpen. Haal de schil van de uien, halveer ze en snijd ze in dunne plakjes. Strooi er zout overheen. Doe hetzelfde als bij de komkommer.

Doe de mandarijnen uit blik in een zeef, laat ze uitlekken en dep ze droog. Laat de rozijnen wellen in warm water en daarna goed uitlekken. Meng de Kewpie mayonaise, Kinjirushi neri wasabi en Kikkoman sojasaus in een kom goed door elkaar. Combineer daarna alle ingrediënten in een grotere schaal. Verdeel de spaghettisalade over de slablaadjes en garneer met in vieren gesneden tomaten en kervel.

Ingredients

Voor 4 personen

200 g spaghetti

100 g komkommer

Een snufje zout

100 g uien

150 g mandarijnen uit blik

40 g rozijnen

150 g Kewpie mayonaise

15 g Kinjirushi neri wasabi

2 eetl. Kikkoman sojasaus

4 slablaadjes

4 kleine tomaten

Wat kervel

00:00