Gerookte makreel

Gerookte Makreel met Yama Unagi Kabayakisaus

  ,

februari 25, 2016

Gerookte makreel

Directions

Snijd de appel in partjes, snijd de bieslook heel fijn tot een hoeveelheid van twee eetlepels en snijd twee stronkjes witlof in reepjes.

Voeg deze samen en voeg er de Kewpie sesame soy dressing toe.

Maak de makreel schoon en lak de filets rijkelijk met Yama unagi kabayaki saus. Garneer met Shichimi togarashi (7-spices mix) en de Geroosterd wit sesamzaad.

Snijd de makreel in reepjes en leg het op de salade.

Makkelijk, snel en lekker!

いただきます! Eetsmakelijk!

Ingredients

Yama unagi kabayaki saus

Kewpie sesame soy dressing

Shichimi togarashi (7-spices mix)

Geroosterd wit sesamzaad

1 gerookte makreel

1 appel

2 stronkjes witlof

2 eetlepels fijn gesneden bieslook

00:00