Rosbiefrolletjes

Rosbiefrolletjes

  , ,   

maart 13, 2017

Rosbiefrolletjes

Directions

Hak de augurk in kleine blokjes en voeg toe aan de rijst.

Leg de vleesplakken op afzonderlijke stukjes huishoudfolie en verdeel er een dun laagje wasabipasta overheen.

Rol de sushi-rijst tussen uw handen tot 8 rolletjes van elk 10 cm lang, leg ze bovenop de vleesplakjes en sluit de folie.

Vorm een gelijkmatige sushi-rol met behulp van een bamboe uitrolmat.

Snijd iedere rol in circa 4-5 plakjes met de folie er nog omheen, verwijder het daarna. Smeer de sushi met een kwastje in met Kikkoman teriyaki marinade, garneer met bieslook en eventueel plakjes rode peper.

Ingredients

Voor 4 personen

320 g sushirijst

1 augurkje

200 g rosbief (vleeswaar)

1 tl wasabipasta

3 el zoete Kikkoman teriyaki marinade

Bieslook

Verdere benodigheden

Plastic huishoudfolie

Bamboe uitrolmat

00:00