Pitabroodje met Teriyaki Kip

  ,   ,

januari 27, 2016

Directions

Snijd de kipfilets in kleine blokjes.

Bak de kip in de pan bruin en gaar. Doe de Yama teriyaki mirinsaus erbij.

Verwarm de broodjes in de oven zoals op de verpakking aangegeven.

Hak ondertussen de komkommer en de tomaat in plakjes van ongeveer 1cm. Snijd de rode ui fijn.

Beleg de broodjes met de kool, komkommer, tomaat, ui, kip, Geroosterd wit sesamzaad en de gehakte bieslook.

Ingredients

4 kipfilets

4 pitabroodjes

200gr Yama Teriyaki Mirinsaus

1 komkommer, in plakjes

1 tomaat, in plakjes

1 rode ui, gesneden

1/2 spitskool, in zeer fijne sliertjes gesneden

4 eetl. Irigoma Shiro (geroosterd sesamzaad)

4 eetl. bieslook, gehakt

00:00