Paaseieren

Paaseieren in een heel bijzonder en heerlijk “jasje”!

  ,   ,

maart 24, 2016

Paaseieren

Directions

Kook de eieren 10 minuten in kokend water. Giet af, laat de eieren schrikken en pel ze. Haal de eieren vervolgens door de bloem en het eiwit.

We gaan nu 3 verschillende eieren maken.

Ei 1

Haal het ei door de Panko.

Ei 2

Meng de panko met de Shichimi togarashi (7-spices mix) en haal het ei hier doorheen.

Ei 3

Meng de panko met het geroosterd wit sesamzaad en de Aonori en haal het ei hier doorheen.

Verdere bereiding:

Frituur de eieren vervolgens ca. 30 seconden op 170°C.

Zet de eieren vervolgens in een eierdopje of op een bedje van Panko.

Tip!

Serveer de eieren met een klein schaaltje Kewpie Roasted Sesame Dressing om in te dippen!

Ingredients

3 eieren

1 handje bloem

1 eiwit

25 gr. Panko (per ei)

1 theel. Shichimi togarashi (7-spices mix)(per ei)

1 eetl. Geroosterd wit sesamzaad(per ei)

1 eetl. Aonori (per ei)

Optioneel

Kewpie Roasted Sesame Dressing

00:00