Noedelsoep met garnaal

Noedelsoep met garnaal en shi-itake

  ,   

februari 19, 2016

Noedelsoep met garnaal

Directions

Voor twee personen!

Kook de Inaka udon ongeveer 18 minuten in ruim water tot het gaar is

Vermeng 1ltr water met 300ml Tsuyu no moto en verhit tot tegen de kook

Laat de wakame wellen in koud water

Snijd ondertussen de bosui fijn

Verspreid de udon in 2 soepkommen

Giet de bouillon er over

Garneer beide kommen met de wakame, shi-itake, garnaaltjes, bosui en tauge

Variatietip: Voeg naar smaak de Shichimi togarashi (7-spices mix), La-yu en/of bamboe toe

いただきます!(Eetsmakelijk)

Ingredients

300ml Tsuyu no moto

1ltr Water

250gr Inaka udon

4 slices Shi-itake

6 voorgekookte garnaaltjes

handje fijngesneden bosui

handje tauge

Optioneel: Shichimi togarashi (7-spices mix)

Optioneel: La-yu

Optioneel: Bamboe

00:00