Okonomiyaki

Mini okonomiyaki

    

november 16, 2017

Okonomiyaki

Directions

Meng de bloem met de bouillon en het ei en het laat 5 minuten staan.

Snijd de spitskool in fijne reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Snijd het spek in blokjes.

Verhit een koekenpan met een scheutje olie en vorm kleine pannenkoekjes. Leg op elk pannenkoekje wat blokjes spek, spitskool en bosui. Doe dit als het beslag nog vloeibaar is aan de bovenkant, anders vallen de toppings er tijdens het omdraaien van de okonomiyaki af.

Draai de pannenkoekjes om zodra de onderkant mooi goudbruin is en bak de andere kant ook mooi goudbruin.

Haal de pannenkoekjes uit de pan. Garneer de pannenkoekjes met de verschillende toppings.

Ingredients

Voor 4 personen

150 g bloem

250 ml dashi bouillon of visbouillon

1 ei

1/4 spitskool

1 lente ui

50 g spek

Toppings

Kewpie mayonaise

Bieslook

Okonomiyaki saus

Bonito flakes (katsuobushi)

00:00