Lamskoteletten in teriyaki-knoflookmarinade

  

december 18, 2018

Directions

Maak het vlees schoon en verwijder eventueel het vet. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm olie in een diepe koekenpan en schroei het vlees dicht samen met de knoflookteentjes en tijm.

Doe de deksel op de pan en zet deze in de oven. Gaar het vlees tot het naar wens is. Snijd de lamsrack in koteletten.

Maak de pan schoon. Voeg de Kikkoman Teriyaki Glaze en de witte sesamzaadjes toe en verwarm het geheel op laag vuur.

Voeg de lamskoteleten toe en bak deze tot beide zijden gelijkmatig bedekt zijn met Teriyaki Glaze. Garneer met de gebakken knoflookteentjes, tijm en edamame boontjes.

Ingredients

300 g lamsrack

5 teentjes knoflook

1 takje tijm

1 el plantaardige olie

100 ml Kikkoman Teriyaki Glaze

2 tl irigoma shiro

een snufje zout

een snufje peper

een paar edamame boontjes

00:00