Chicken wings

Sticky chicken wings

    ,

december 7, 2017

Chicken wings

Directions

Breng het water samen met de sojasaus en sushi azijn aan de kook.

Voeg de kippenvleugels toe en zet het vuur laag. Gaar de kippenvleugels circa 30 minuten onder het kookpunt.

Giet de kippenvleugels af en laat ze even uitlekken en rusten. Hussel ze door de bloem en frituur ze krokant op 190 graden.

Doe ondertussen de kimuchi no moto, honing en roomboter in een kom. Voeg hier de gefrituurde kippenvleugels aan toe en hussel goed door dat overal saus zit.

Snijd de bosui fijn en strooi de bosui over de sticky chicken wings.

Ingredients

Voor 4 personen

1500 ml water

100 ml sojasaus

150 ml sushi azijn

1 kg kippenvleugels

100 g bloem

100 ml kimuchi no moto

1 el honing

1 el roomboter op kamertemperatuur

2 stengels bosui

00:00