Kabeljauw

Kabeljauw in Miso Yuzu Dressing & Dip

    ,

april 7, 2016

Kabeljauw

Directions

Verwarm de oven voor op 120 °C

Wrijf de kabeljauw voorzichtig in met de Miso Yuzu. Zorg dat de kabeljauw niet beschadigd wordt.

Dek de kabeljauw strak af met aluminiumfolie en zet het 12 minuten in een voorverwarmde oven.

Snijd de bieslook en snijd komkommer in dunne plakjes en meng met Uchibori Sushi Vinegar

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Serveer de vis met de rijst, gemarineerde komkommer en bieslook en eventueel met de in reepjes gesneden shiso bladeren.

Ingredients

Voor 4 personen

600 gr kabeljauw rug

200 ml Miso Yuzu

1 komkommer

50 ml Uchibori Sushi Vinegar

500 gr Itamae Rice

Bosje bieslook

Optioneel

5 shiso bladeren (verkrijgbaar bij de meeste toko's)

00:00