Japanse tosti

    

november 30, 2017

Directions

Voor de Japanse tosti:

Verwarm een koekenpan, snijd de bacon in dunne plakjes en bak dit zachtjes uit.

Voeg vervolgens de yakiniku saus toe en laat dit mooi plakken om de bacon.

Besmeer de sneetjes brood met de boter aan beide kanten.

Beleg een broodje met ongeveer de helft van de kaas, verdeel de bacon erop en sluit af met een nieuwe laag kaas. Houd een kwart van de kaas over.

Verwarm een koekenpan en bak de sandwich aan beide kanten in circa 3 minuten goudbruin en krokant.

Haal de tosti uit de pan. Strooi de overgebleven kaas in de pan en leg de tosti op de kaas. Bak nog circa 1 minuut totdat de kaas goudbruin is.

Voor de salade

Pluk de kropsla en snijd de radijsjes in plakjes. Meng de sla en radijs met de azijn.

Voor de dipsaus

Meng de mayonaise met de okonomiyaki saus.

Ingredients

Voor 1 persoon

2 sneden wit brood

1 el roomboter

50 g bacon

2 el yakiniku saus

50 g belegen kaas (geraspt)

1/4 krop sla

5 radijsjes

1 el sushi azijn

Extra dipssaus (optioneel)

2 el Kewpie mayonaise

1 el okonomiyaki saus

00:00