Glasnoedels

Glasnoedels met gemarineerde kip en sesamdressing

  ,

juli 30, 2015

Glasnoedels

Directions

Kook de Harusame noedels in 4 minuten gaar, spoel koud onder stromend water.

Fruit de peen en blus af met de helft van de Kikkoman sojasaus.

Haal vervolgens de pan van het vuur en meng de bosui en Geroosterd zwart sesamzaad erdoor.

Verhit de olie en roerbak hierin kort de venkel, blus af met de overige Kikkoman sojasaus en het limoensap en voeg de suiker toe. Laat dit mengsel afkoelen.

Grill de kip goudbruin en gaar.

Maak het bord op met de groente, Harusame noedels en kip. Besprenkel op het laatst met de Kewpie roasted sesame dressing.

Ingredients

110 gram Harusame noedels

100 gram winterpeen, in fijne brunoise

100 gram venkel, in zeer fijne julienne

100 gram bosui, fijn gesneden

40 gram Geroosterd zwart sesamzaad

100 ml Kikkoman sojasaus

30 ml limoensap

30 gram kristalsuiker

100 gram gemarineerde kipfilet

Kewpie roasted sesame dressing

00:00