Coquilles met chili peper

december 11, 2018

Directions

Snijd de lente-ui in dunne ringetjes, spoel goed af met water en verwijder al het vocht.

Maak de spinazie schoon, dep droog en snijd fijn. Verhit olie in een koekenpan en roerbak de spinazie kort in de olie. Voeg de boter toe en breng op smaak met peper.

Giet de Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce Less Salt in een kom, voeg de shichimi of chilipeper toe en meng het geheel goed door elkaar.

Verhit olie in een koekenpan en bak de coquilles aan beide zijden totdat ze medium gebakken zijn. Haal de pan van het vuur en zet opzij. Voeg de sojasaus met chili toe en zet de pan terug op het vuur. Schud de koekenpan zodat de coquilles volledig bedekt zijn met saus. Serveer de warme coquilles op de gebakken spinazie, giet de rest van de saus eroverheen en garneer het geheel met lente-ui en chilireepjes.

Ingredients

12 coquilles

1 lente-ui

120 g spinazie

10 ml plantaardige olie

20 g boter

snufje peper

4 el Kikkoman less salt sojasaus

1 shichimi togarashi

een paar chilireepjes

00:00