wrap

Chicken sansho wraps

    

augustus 23, 2017

wrap

Directions

Verwarm een pan op het vuur met een scheutje olie.

Snijd de kippendijen in reepjes, pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook. Doe de kip samen met de ui en knoflook in de pan. Bak circa 2 minuten.

Snijd de spitskool in fijne reepjes, snijd de shii take in reepjes en voeg deze toe aan de kip. Bak dit circa 4 minuten en breng als laatste op smaak met sojasaus en de sansho peper. Meng de mirin met de aardappelzetmeel en een beetje water. Voeg dit ook toe aan de pan en verwarm kort door.

Voeg vlak voor het serveren de tauge toe.

Rooster de wraps circa 10 seconden in een hete droge koekenpan en serveer hier de kipmengsel op. Snijd bos ui en chili peper in fijne ringetjes.

Maak het gerecht nog af met een beetje kewpie mayonaise en de gesneden bosui en chili peper.

Ingredients

Voor 4 personen

600 g kippendijen

1 teentje knoflook

1 ui

150 g shiitake

5 el Kikkoman sojasaus

2 el mirin

2 tl sansho peper

1 el aardappelzetmeel

100 g tauge

8 wraps

1 bosui

1 chilipeper

Kewpie mayonaise

00:00