Cha Soba met sojadipsaus

Cha Soba met sojadipsaus

  ,   

augustus 10, 2017

Cha Soba met sojadipsaus

Directions

Kook de noodles gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de noodles af in een zeef en spoel ze koud in ijskoud water.

Meng vervolgens met de sesamolie en sesamzaadjes.

Rooster de nori boven het gasfornuis circa 10 seconden per kant en snijd deze in fijne reepjes.

Meng de sojasaus, rice vinegar, suiker, bonito flakes en chilipeper met elkaar in een steelpannetje, breng aan de kook en laat vervolgens afkoelen. Zeef de saus daarna.

Serveer de noedels met de dipsaus. Eet smakelijk!

Ingredients

Voor 4 personen

300 g Cha Soba noodles

1 el goma abura (sesamolie)

1 el zwarte sesamzaadjes

2 vellen nori

4 el Kikkoman sojasaus

1 el Uchibori Rice vinegar

1 tl suiker

1 el bonito flakes (katsuobushi)

1 chilipeper, zeer fijn gesneden

00:00