Broodje surf en turf

    

december 2, 2014

Directions

Bereiding van de salsa

Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Pel en snipper de ui en hak de knoflook.

Snijd de tomaten in parten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Hak de bieslook. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snijd deze in blokjes.

Meng de ingrediënten voor de salsa door elkaar.

Bereiding van de Surf&Turf

Verhit de grillplaat.

Grill de plakjes courgette enkele minuten en haal van de plaat.

Bestrooi de garnalen met zout en peper en besprenkel met olie.

Grill ze circa. 2 minuten per zijde en halveer ze overlangs.

Beleg de boterhammen met de rucola, courgette, rosbief en gamba’s en serveer met de salsa.

Ingredients

Voor 4 personen

Voor de Surf&Truf

10 gepelde rauwe gamba's

200 g dungesneden rosbief

4 dikke boterhammen

zout

versgemalen peper

olijfolie

1 courgette, in plakjes

rucola

Voor de salsa

1 mango

1 ui

1 teentje knoflook

2 tomaten

1 el bieslook

1 chilipeper

4 el Kikkoman sojasaus

6 el Uchibori Rice Vinegar

1 citroen, alleen het sap

1 sinaasappel, alleen het sap

00:00