BBQ Hibachi

BBQ Hibachi style

    

augustus 16, 2016

BBQ Hibachi

Directions

Heb je een hibachi, gebruik dan vooral deze (omdat het zo lekker Japans is). Geen hibachi? Geen probleem, gebruik dan een BBQ op kolen met een rooster met smalle openingen.

Snij een limoen door de helft en verwijder de inhoud, vul met de yakiniku no tare garlic

Snij de ribeye in kleine, dunne plakjes

Grill de plakjes op 1 zijde op het rooster, zodat je een medium rare steak effect krijgt

Verwijder de stam van de sla en gebruik 1 blad per lapje vlees. Doe er een lepeltje yakiniku no tare garlic over heen en rol op

Tip!

Ook te proberen met andere soorten beef of kipdij.

Snij de kipdij in stukjes en doe ze op een saté stokje

Grillen tot de kip goed gegaard is en doe er wat Yama Yakitori saus over en het is klaar om te eten.

Ingredients

Voor 4 personen

1 limoen

yakiniku no tare garlic

500 gr Ribeye steak

4 kroppen little gem sla

Optioneel

500 gr kipdij

Saté stokjes

Yama Yakitori saus

00:00