Header YFS.nl 1510x265

Poké met zalm en tamago

Bereidingswijze

  • Kook de sushirijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Koel terug tot hand warm en breng op smaak met de Sushi Vinegar.

  • Snijd de zalmfilet in stukjes en marineer in de Miso Yuzu.
  • Schil de wortel en schaaf deze in flinterdunne plakjes en marineer in de Sushi Vinegar.
  • Snijd de tamago in mooie plakjes.

  • Schep de rijst in een ruime bowl. Tip: serveer de rijst in een pokébowl altijd lauw warm! Houd als regel aan: beter te warm dan te koud.

  • Leg alle ingrediënten mooi gerangschikt op de rijst. Top af met de tuinkers en sesamzaadjes.

  • Tip: Marineer de sojaboontjes in 4 el Yuzu Seasoning!

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen