Bereidingswijze tosti's:
- Verwarm een koekenpan, snijd de bacon in dunne plakjes en bak dit zachtjes uit.
- Voeg vervolgens de Yakiniku no Tare toe en laat dit mooi plakken om de bacon.
- Besmeer de sneetjes brood aan beide kanten met de boter.
- Beleg 4 boterhammen met ongeveer de helft van de kaas, verdeel de bacon erop en sluit af met een nieuwe laag kaas. Houd een kwart van de kaas over.
- Verwarm een koekenpan en bak de tosti's aan beide kanten in circa 3 minuten goudbruin en krokant.
- Haal de tosti's uit de pan. Strooi de overgebleven kaas in de pan en leg de tosti's op de kaas in de pan. Bak nog circa 1 minuut totdat de kaas goudbruin is.
Bereidingswijze salade:
- Pluk de kropsla en snijd de radijsjes in plakjes.
- Meng de sla en radijs met de Uchibori Sushi Vinegar.
Bereidingswijze dipsaus:
- Meng de Kewpie Mayonaise met de Okonomiyaki Sauce.