Header YFS.nl 1510x265

Gegrilde garnalensalade

15 + 20 min

Bereiding

  • Snijd alle groenten in hele dunne reepjes. Zet de groenten 20 minuten onder koud water. Giet ze vervolgens af en laat ze goed uitlekken.
  • Marineer de garnalen met peper, scheutje Kikkoman sojasaus en olijfolie en laat 10 minuten staan. Grill de garnalen vervolgens aan beiden kanten gaar.
  • Saladedressing
    Meng voor de dressing de suiker, 1 tl olijfolie, sap van de limoen, 1 tl Kikkoman sojasaus, Miyazaki Black Garlic Umami Sauce Garlic Flavour  en ½ el Mirin.
  • Opmaak van het bord
    Serveer de groenten op een bord en sprenkel de saladedressing eroverheen.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

  • 1/2 spitskool
  • 1 witte ui
  • 1/2 wortel
  • 1/2 rode ui
  • 400 g garnalen
  • 1 tl peper
  • olijfolie
  • 1 el suiker
  • 1 limoen
  • 1 el Miyazaki Black Garlic Umami Sauce

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen